Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un magazin din Vrancea a fost distrus într-un incendiu pornit de la o aerotermă

Facebook
incendiu

Un magazin din localitatea Mărășești, județul Vrancea, a fost distrus într-un incendiu care a izbucnit marți dimineața de la un scurtcircuit produs la o aerotermă lasată nesupravegheată.

Potrivit ISU Vrancea, pompierii au fost sesizați marți dimineață prin apel la 112 despre un incendiu care a izbucnit într-un magazin din localitatea Mărășești, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ben Oni Ardelean a fost CONFIRMAT cu Covid-19 și este internat la spital: 'M-am protejat, însă inevitabilul s-a produs!'

La fața locului au intervenit 3 echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Panciu, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mărășești, cu o autospecială de stingere.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, cuprinzând marfa și aparatele frigorifice din magazin, precum și acoperișul locuinței și anexelor, care erau lipite de acesta.

„A fost o intervenție dificilă și de durată, din cauza cantității mari de materiale care au întreținut arderea. Eforturile depuse de echipajele de stingere au dus la salvarea din calea flăcărilor a locuinței și gospodăriilor aflate în imediata vecinătate”, a transmis ISU Neamț.

În urma evenimentului, au ars magazinul de 60 de metri pătrați și bunurile aflate în interior, printre care 5 vitrine frigorifice, 4 congelatoare, 2 aparate de cafea, 1 aerotermă și produse alimentare, precum și 120 de metri pătrați din acoperișul locuinței și anexelor și 20 de metri pătrați din acoperișul unei locuințe învecinate. Nu au fost înregistrate victime.

Potrivit pompierilor, cauza incendiului este un scurtcircuit electric produs la o aerotermă lăsată în funcțiune nesupravegheată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.