Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un make-up artist fără pensule de machiaj e ca un toboșar fără bețe – află cât de importante sunt aceste produse

stiripesurse.ro
machiaj pensula

În prezent, machiajul reprezintă una dintre cele mai îndrăgite activități ale femeilor. Pentru multe dintre acestea, make-up-ul a ajuns să devină o sursă de venit, în timp ce pentru alte persoane a rămas la stadiul de hobby. Oricare ar fi motivul pentru care practici o astfel de activitate, este nevoie să te asiguri că, de fiecare dată când machiezi, o faci ca la carte.

Pentru rezultate frumoase, este necesar să folosești pensule machiaj potrivite pentru fiecare produs cosmetic pe care îl folosești. Nu subestima niciodată importanța pe care aceste “instrumente” o au în tot acest proces de realizare a unui look perfect. Iată ce efecte au aceste produse asupra machiajului!

content-image

Aspect natural

Poți spune că ești un make-up artist adevărat atunci când reușești să realizezi un machiaj care să scoată în evidență trăsăturile, însă într-un mod natural, fără să se vadă prea tare că s-a apelat la “trucuri” de înfrumusețare.

Astfel că, îndrăgitele pensule pentru machiaj reprezintă asul din mânecă de care te folosești pentru a aplica produsele cosmetice. Odată ce utilizezi aceste instrumente, nu te vei mai întoarce niciodată la alte metode de aplicare.

Fondul de ten va putea fi aplicat într-un mod natural, fără să mai lase dâre inestetice. Cu ajutorul acestor pensule, tenul va avea un aspect ca de porțelan, ceea ce va oferi look-ului o notă aparte. Machiajul tenului reprezintă unul dintre cei mai importanți pași din procesul de realizare a unui make-up, de aceea este necesar să acorzi o atenție deosebită acestei etape.

Folosești machiajele la capacitatea lor maximă

Doar imaginează-ți cum ar fi să aplici fardurile de ploape sau fondul de ten cu degetele – cu siguranță rezultatul nu va fi prea satisfăcător, indiferent de cât de bune sunt cosmeticele. Dacă le aplici cu ajutorul unor pensule pentru machiaj, produsele își vor arăta adevărata valoare.

În mod sigur îți dorești să realizezi adevărate opere de artă din eyeliner și farduri, iar la astfel de look-uri poți ajunge numai dacă te ajuți de instrumentele potrivite. Culorile fardurilor vor fi mult mai pigmentate, iar tehnica de blending pe care o poți realiza cu ajutorul unor pensule machiaj va face ca trecerea de la o nuanță la alta să fie naturală. Astfel, vei evita situațiile în care machiajul ochilor are detalii inestetice. De la eyeliner până la fard de obraz, anticearcăn și pudră, toate aceste produse vor arăta impecabil pe ten, dacă vei folosi instrumentele de aplicare necesare.

Procesul devine mult mai ușor

Dacă ești la început de drum sau, pur și simplu, ai impresia că unele tehnici de make-up sunt greu de realizat, trebuie să testezi pensulele de machiaj profesionale. Odată ce faci acest lucru, cu siguranță îți vei schimba părerea despre acele tehnici.

Aceste produse sunt extrem de importante atunci când vorbim despre make-up, căci machiajul poate fi văzut exact ca o melodie frumoasă, iar pensulele sunt instrumentele cu care a putut fi realizată melodia.

Cu siguranță acum este mult mai evidentă importanța deosebită pe care aceste produse o au în procesul de realizare a unui make-up. Completează-ți trusa cu instrumentele potrivite și vei putea realiza adevărate opere de artă din machiaj!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.