Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mare cântăreț se zbate între viață și moarte / VIDEO

spitale

Starea de sănătate a cântărețului francez Michel Polnareff, 72 de ani, spitalizat de sâmbătă la Paris din cauza unei embolii pulmonare, nu este "stabilă" a declarat marți medicul care îl îngrijește, Philippe Siou citat de AFP.

"Situația nu este stabilă în prezent. Trebuie să mai așteptăm 48 de ore", a precizat el. Potrivit doctorului Siou, care a ținut o conferință de presă la Spitalul american din Neuilly, cântărețul francez "este conștient dar moralul său nu este bun", titrează agerpres.ro.

Citește și: Simona Halep uimește din nou: A anunțat că RENUNȚĂ

În vârstă de 72 de ani, interpretul hitului 'La poupée qui fait non' a fost nevoit să-și anuleze concertele prevăzute vineri la Paris și sâmbătă la Nantes. În plin turneu în Franța, pentru prima dată după o pauză de nouă ani, cântărețul a fost supus "unor infiltrații", însă vineri dimineața a fost cuprins de amețeli și de o scădere a tensiunii.

Concertele de la Paris și Nantes urmau să pună punct final unui turneu de șapte luni în întreaga Franță, dar și în Elveția și Belgia. Prin turneul său din 2007, marcat de un mega-concert susținut pe esplanada Turnului Eiffel la 14 iulie, legenda muzicii pop franceze punea capăt unei cariere începute în 1973.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.