Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un martor de la Onești și fratele uneia din victime NIMICESC mascații: Stăteau deoparte, când victimele țipe au început să caute berbecul

www.ziuanews.ro
mascati

Intervenția de la Onești, unde doi oameni au fost uciși cu toate că poliția era de ore bune la fața locului și negocia cu bărbatul care îi răpise, a fost un haos. O spun martorii de la fața locului și chiar fratele uneia dintre victime. Un martor a povestit la România TV că trupele speciale au fost ținute la distanță. Aceeași informație a fost furnizată și de fratele uneia dintre victime. Omul a povestit că mascații au intervenit abia după ce s-au auzit țipetele victimelor, și și atunci, erau neechipați. Conducerea IGPR și conducerea SIAS au plecat la Onești pentru a afla cum a fost coordonată acțiunea și de ce luptătorii SAS nu au fost puși să intre în casă mai repede. Sindicalistul Iulian Surugiu spune că mascații care stăteau la distanță erau de fapt de rezervă și că exista deja o echipă SAS la ușa criminalului.

Citește și: Revoluția promisă de Dominic Fritz în primărie e UN BASM: Timișoara e sufocată de fum, subalternii lui Fritz TAC de o săptămână

 

"Din punctul meu de vedere, negociatorul a încercat să calmeze spiritele, criminalul a amenințat că va tăia gâtul celor doi oameni. Era împânzită scara de poliție, trupele speciale stăteau la distanță. Au acționat când s-au auzit țipetele victimelor. Se  putea evita această tragedie", a povestit un martor.

"Trupele speciale stăteau la patru scări distanță, povesteau înltre ei. Așteptau să fie chemați. Când s-au auzit victimele, trupele speciale au început să scoată arsenalul din portbagaj. Doi s-au întors să ia berbecul, altu urla să ia scutul. Sunt oameni plătiți să fie pregătiți și ei stăteau", a acuzat Paul Istoan, fratele uneia dintre victime.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.