Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic a EXPLODAT la adresa lui Florin Cîțu: Suntem campioni în lume la moarte și ăsta vorbește de bunăstare

Inquam Photos / George Calin
Florin Citu

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu l-a ctiticat dur pe premierul Florin Cîțu pentru modul în care a comunicat în timpul pandemiei. Suntem campioni în lume la moarte și ăsta vorbește de bunăstare, a spus medicul pe Facebook. Medicul Vasi Rădulescu este revoltat deoarece autoritățile vorbesc despre bunăstare în loc să ia măsuri dure pentru a reduce efectele pandemiei, scrie Mediafax.

Citește și: BREAKING PSD va vota PENTRU introducerea certificatului verde la intrarea în magazine

Citește și: SURPRIZĂ Inventatorul vaccinului românesc anticoronavirus s-a INFECTAT: acesta își administrase propriul ser pentru a-l testa

„Când am scris despre nevoia măsurilor de restricție pentru a potoli cazurile ce sufocă acum spitalele, am primit mii de insulte și amenințări. Tot mai mulți experți vorbesc acum despre nevoia acestor măsuri. Ce fac oficialii? Îi ignoră pe toți. Mi se pare un cinism extraordinar să ai 350 de morți pe zi și tu să vorbești arogant despre bunăstarea care se vede la capătul tunelului. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte”, a scris, pe rețeaua de socializare, medicul Vasi Rădulescu.

Medicul consideră că Florin Cîțu nu ar trebui să se afle în fruntea Guvernului. „Nu ai ce căuta în guvern la felul în care îl conduci și la cum comunici. Te duci frumușel acasă.... Suntem campioni în lume la moarte și ăsta vorbește de bunăstare”, a precizat medicul din București.

Premierul demis Florin Cîțu a declarat sâmbătă că Guvernul a stabilizat economia și că lucrurile arată bine din punct de vedere economic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.