Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic apreciat, membru al PSD, a fost găsit MORT: Era implicat într-un dosar penal / FOTO

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Membrii PSD deplâng pierderea unuia dintre cei mai apreciați colegi din județul Sibiu! Medicul psihiatru Ghiorghe Talău, unul dintre cei mai cunoscuți medici psihiatri din Sibiu, a murit. El era consilier local, fiind ales pe listele PSD în Consiliul Local Sibiu pentru perioada 2016-2020.

Tălău era implicat într-un dosar penal. Pe 1 iunie 2016, procurorii de la Parchetul General au făcut mai multe percheziții care l-au vizat și pe medicul Tălău. El, alături de alți colegi, sunt suspectaţi că ar fi inclus în testările ilegale de medicamente persoane care nu sufereau de afecţiunea pentru care era testat medicamentul experimental sau că nu ar fi administrat medicamentul pacientului. Medicii ar fi prezentat ulterior către sponsorul care comanda studiul documentele necesare avizării şi aprobării punerii pe piaţă a respectivelor medicamente ce au făcut obiectul studiului clinic.

Citește și: Surpriză de proporții! Ce cântăreți au câștigat cei mai mulți bani în 2017? Fuego egalul lui Smiley

Pe 8 februarie, Ghiorghe Talău ar fi împlinit 70 de ani. Talău a fost membru al Asociației Române de Psihoterapie, al Asociației Române de Psihiatrie și al Organizației Mondiale de Psihiatrie. A fost director al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu în perioada 1997-2000.

Drept la replică:

Familia prof.dr.Talau Ghiorghe dezminte informația publicată în ziarul www.stiripesurse.ro, publicație care a publicat fapte nereale si conform căreia prof.dr.Ghiorghe Talău era implicat într-un dosar penal.

Facem precizarea că prof.dr.Ghiorghe Talau nu a fost implicat în nici un dosar penal și nu s-a dispus începerea urmaririi penale față de acesta.

Având în vedere faptul că libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară sau profesională a persoanei, vă menționăm surprinderea și neplăcerea pe care o trăim în aceste momente de grea cumpănă cu privire la modul neadevarat și tendențios în care a fost anunțat decesul distinsului medic, Prof.dr.Ghiorghe Talau.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.