Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic de familie din Republica Moldova a fost reținut într-un dosar de eliberarea a certificatelor false de vaccinare anti-COVID-19

catuse politie

Medicul de familie din comuna Stăuceni, reținut pentru corupție în dosarul privind eliberarea certificatelor de vaccinare, a refuzat să ofere un comentariu.

Echipa de filmare Publika TV a suprins momentul în care angajatul din sănătate a fost reținut de CNA, transmite Știri.md.

Totul s-a întâmplat în urma unor percheziții în acest dosar.

Amintim că, un medic de familie din cadrul Centrului de sănătate din Stăuceni a fost reținut, cu puțin timp în urmă, de CNA și procurori, în cadrul dosarului privind schema de corupție la eliberarea certificatelor de vaccinare anti-COVID-19.

 

Potrivit CNA, acțiunile de urmărire penală continuă cu percheziții la domiciliul persoanei.

Centrul Național Anticorupție a anunțat astăzi că mai mulţi lucrători medicali din sectorul Râşcani şi comuna Stăuceni, municipiul Chişinău, sunt suspectaţi că ar fi eliberat certificate de vaccinare false la COVID. Marţi au avut loc percheziţii la două instituţii medicale.

Asta după ce luni, trei persoane suspectate de vânzarea certificatelor de vaccinare false au fost reținute de CNA şi procurorii anticorupţie.

Bănuiţii sunt cercetați pentru trafic de influență și riscă până la 7 ani de detenție sau amendă pe până la 200.000 de lei. Mai mult, pedepse penale riscă atât medicii care au eliberat ilegal certificatele, cât şi cei care au plătit pentru ele fără să se vaccineze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.