Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a murit de COVID-19

Twitter
covid 19 coronavirus

Medicul Sabina Viorica Ileana Moca, de la secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus, trupul său fiind condus vineri pe ultimul drum de către colegi, a informat conducerea SJU Deva, anunță AGERPRES.

"A fost o colegă minunată, modestă şi amabilă cu toată lumea. Când spitalul a fost carantinat şi a fost nevoie să facem echipe de medici care să se ocupe de pacienţii internaţi cu această cumplită boală, Sabina a răspuns prezent, punând binele pacienţilor înaintea binelui propriu. Am condus-o azi pe ultimul drum, dar o vom păstra mereu în memorie ca o bună colegă, veselă şi plină de viaţă", se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a SJU Deva.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

Medicul Sabina Moca a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara în anul 1985, la specializarea Medicină Generală. Ulterior a obţinut competenţa în Planificare familială şi a lucrat în SJU Deva din anul 1996.

Ea este cel de-al treilea medic din judeţul Hunedoara care îşi pierde viaţa după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

În aprilie doctoriţa Mirela Feier, de la Spitalul Brad, şi în 13 noiembrie, medicul primar pediatru Emilia Biber, de la Spitalul Municipal Hunedoara, au decedat din aceeaşi cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.