Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic urgentist de la un spital COVID-19, candidat PSD Sibiu: 'Am votat pentru ca România să se însănătoşească, şi la propriu şi la figurat'

sibiulinimagini.ro
Draia Cotizo

Medicul urgentist Draia Cotizo, angajat la cel mai mare spital cu pacienţi cu COVID-19 din judeţ, primul pe lista PSD pentru Senat, a declarat că a votat duminică "pentru ca România să se însănătoşească", potrivit AGERPRES.

Lockdown după alegeri? Alexandru Rafila: 'Următoarele săptămâni vor demonstra cât de bine a fost gestionată această pandemie'

"Am votat pentru ca România să se însănătoşească, şi la propriu şi la figurat. Acum mai bine de un secol, românii ieşeau dintr-un război, luptau cu un alt virus mortal şi îşi făureau o ţară. Ca şi ei, trebuie să ieşim şi noi din 'tranşeele' carantinei la vot, împotriva imposturii şi incompetenţei, pentru un Parlament şi un aparat de stat reprezentativ şi constituţional", a declarat medicul Draia Cotizo, la ieşirea de urne.

Liderul PSD Sibiu, fostul ministru al Turismului, Bogdan Trif, primul pe lista pentru Camera Deputaţilor, a spus că a votat "o echipă tânără".

"Am votat o echipă nouă, tânără, competentă, aplecată spre nevoile oamenilor", a explicat Bogdan Trif.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.