Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medium american declară că vorbește în mod regulat cu morții și că aceștia îi explică unde se duc spiritele lor după ce trec în neființă

PICKPIK
viata de dincolo

Dacă v-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu noi după moarte, Emily Dexter spune că poate oferi răspunsul pe care îl căutați. Mediumul în vârstă de 31 de ani a declarat că vorbește în mod regulat cu morții și că aceștia îi explică unde se duc spiritele lor după ce trec în neființă, scrie jpost.com.

"Când părăsim lumea, mergem la ceea ce eu numesc "o zi de spa spiritual"", a declarat Dexter, din Lake Tahoe, California, pentru Southwest News. "Această perioadă poate dura între o săptămână, un an sau chiar cinci ani, în funcție de persoană și de calea sa. După aceea, ne continuăm drumul - care include de obicei saltul înapoi pentru a-i verifica pe cei dragi - și trecem la următoarea viață."

Mediumul a dezvăluit că și-a dat seama că are abilități supranaturale de comunicare în copilărie. Ea a susținut că obișnuia să vorbească cu morții în timp ce se juca în pădure, unde se presupune că a întâlnit rude care nu mai erau în viață.

De vorbă cu fantomele

"De când mă știu văd morții.Dar nu mi s-a părut ciudat sau înfricoșător pentru că am crezut că este normal și că toată lumea experimentează acest lucru", a spus ea.

Abia când a împlinit opt ani, Dexter și-a dat seama că abilitățile ei ar putea fi diferite. "I-am spus mamei mele despre toate lucrurile ciudate care mi se întâmplau, iar ea a crezut că mi le imaginam". Potrivit lui Dexter, când a ajuns la vârsta de 20 de ani, a acceptat abilitățile ciudate pe care le primise și le-a integrat în viața ei de zi cu zi.

"Oamenii care nu mai sunt în viață încearcă adesea să ne transmită un mesaj", a explicat ea. "Nu îi vedem neapărat, dar îi poți auzi sau simți că sunt alături de tine".

Ea a afirmat că spiritele celor dragi încearcă adesea să ne ghideze sau să ne ajute în viață. "Trebuie să tratăm spiritele morților ca pe o echipă care lucrează pentru a ne ajuta să trăim așa cum ne-am dori", a conchis Dexter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.