Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un membru al echipei McLaren a fost diagnosticat cu coronavirus, iar echipa şi-a anunţat imediat retragerea de la Marele Premiu al Australiei

www.agerpres.ro
Formula 1 McLaren

Un membru al echipei McLaren a fost diagnosticat cu coronavirus, iar echipa din Marea Britanie şi-a anunţat imediat retragerea de la cursa de debut a noului sezon Formula 1, anunță MEDIAFAX.

Competiția din Australia ar putea fi amânată, din cauza pericolului la care ar putea fi expuși spectatorii. În Australia, noul coronavirus a infectat peste 150 de persoane şi a cauzat până acum 3 decese.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

Formula 1 şi Federaţia Internaţională de Automobilism colaborează în prezent cu autorităţile australiene pentru organizarea Marelui Premiu al Australiei în cele mai bune condiții, a transmis Formula 1.

„Formula 1 şi Federaţia Internaţională de Automobilism au coordonat cu autorităţile competente în vederea următorilor paşi. Prioritatea noastră este siguranţa fanilor, a echipelor şi a personalului din timpul cursei”, scrie pe contul de Twitter al Formulei 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.