Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un membru din echipa tehnică a cântăreței Céline Dion s-a electrocutat în timp ce pregătea scena

Facebook
celine dion

Un membru din echipa tehnică a cântăreței Céline Dion a fost electrocutat în timp ce pregătea scena pentru un show programat în Montréal, dar a supraviețuit incidentului, fiind diagnosticat doar cu un umăr dislocat, în urma căderii de la o înălțime de 15 metri, potrivit contactmusic.net, scrie Mediafax.

Incidentul a avut loc atunci când bărbatul pregătea scena pentru o serie de concerte ale cântăreței programate în Montréal, Canada.

"A fost electrocutat la complexul sportiv Bell Centre, în timp ce se afla la o înălțime de aproximativ 15 metri. A fost aruncat de la acea înălțime, și-a dislocat un umăr, dar a rămas prins într-un ham de siguranță și a supraviețuit", a declarat o sursă pentru The New York Post.

"Un om din echipă a fost electrocutat. A fost un mic șoc. Este la spital și se simte bine", a declarat o altă sursă.

Incidentul a avut loc în aceeași săptămână în care interpreta hitului "My Heart Will Go On" a anunțat amânarea a patru spectacole din turneu din cauza unei probleme minore la gât, generată de un virus.

Citește și: Ricky Martin așteaptă al patrulea copil: 'Trebuie să vă anunț că suntem însărcinați'

Céline Dion trebuia să cânte la Bell Centre din Montréal în zilele de 26, 27, 30 septembrie și pe 1 octombrie. Toate spectacolele au fost amânate până pe 18, 19, 21 și 22 noiembrie.

"Courage World Tour" a început pe 18 septembrie la Centrul Videotron din Quebec, iar artista a declarat că s-ar simți epuizată doar dacă ar privi lista cu zilele în care trebuie să susțină spectacole.

Mamă a trei copii, René-Charles, în vârstă de 18 ani, și gemenii în vârstă de 8 ani Nelson și Eddy, Céline Dion a mărturisit că nu ar fi pornit în turneu dacă ar fi știut durată lui, fiindu-i mult prea dor de aceștia.

"Când plec într-un turneu nu mă pot uita la toate datele planificate pentru că m-aș simți dărâmată și spectacolele nu ar mai avea loc", a afirmat artista.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană, cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 30 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale, printre care cinci Grammy, şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.