Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un MESAJ VIDEO l-a dat de gol - Cristiano Ronaldo, ANCHETAT de poliție după ce a mers la ziua iubitei sale

facebook.com
Cristiano Ronaldo iubita

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus Torino, este anchetat de poliţia italiană pentru presupusa încălcare a regulilor sanitare, scrie joi presa internaţională, anunță AGERPRES..

Neinclus în lotul pentru meciul de miercuri cu SPAL Ferrara din Cupa Italiei, Ronaldo a mers la Courmayeur, în regiunea Valle d'Aosta, ca să fie alături de prietena sa, Georgina Rodriguez, care-şi sărbătorea ziua de naştere. Această escapadă pe zăpadă nu este autorizată în Italia, unde cetăţenii nu pot părăsi o "zonă portocalie" în perioada pandemiei de Covid-19.

Potrivit ziarului La Stampa, Ronaldo şi Georgina Rodriguez au petrecut noaptea într-un hotel, care oficial este închis. Sosit incognito, CR7 a fost trădat de publicarea pe reţelele de socializare a unui video cu prietena sa, un video şters repede, dar care a intrat în atenţia autorităţilor.

Conform regulilor sanitare în vigoare în Italia, atacantul nu avea dreptul să meargă în Valle d'Aosta, o regiune aflată în "zonă portocalie" la fel ca Piemontul. Există câteva excepţii la această regulă, precum călătoriile la o doua locuinţă sau din motive de serviciu.

Citește și: USR-PLUS face implozie: ‘Să-ți fie rușine, Claudiu Năsui. Și?’/ Adversarul lui Clotilde Armand, scos din joc pentru un angajament cu Securitatea!

Cotidianul La Repubblica notează că poliţia se ocupă de acest caz, iar Ronaldo şi prietena sa ar putea fi amendaţi.

Ronaldo a mai făcut obiectul unei polemici în luna octombrie, când a plecat în Portugalia deşi Juventus era în izolare după descoperirea a două cazuri pozitive. Ronaldo a fost apoi el însuşi testat pozitiv şi s-a întors în Italia pentru a petrece câteva săptămâni în izolare la domiciliu.

În acea perioadă, fotbalistul a stârnit o polemică în Italia, după ce a scris pe Instagram că testele PCR pentru depistarea coronavirusului "sunt de rahat", înainte de a şterge postarea.

Juve, cu tânărul fundaş român Radu Drăguşin titular, a învins-o cu 4-0 pe SPAL Ferrara şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.