Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un milion de bilete puse în vânzare pentru turneele de fotbal din cadrul JO 2024

jocurile olimpice paris 2024

Un milion de bilete au fost puse în vânzare pentru turneele de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, din vara acestui an, a anunţat Tony Estanguet, preşedintele Comitetului de organizare, cu ocazia tragerii la sorţi care a avut loc miercuri, informează cotidianul Le Parisien, potrivit Agerpres

Biletele sunt disponibile începând de miercuri seară, pe site-ul oficial al JO 2024, iar iubitorii fotbalului mai au încă la dispoziţie tichete inclusiv pentru finala feminină, la preţul de 135 de euro, conform sursei citate.

În afara fotbalului, au mai rămas bilete şi pentru alte discipline din cadrul JO 2024, precum şi pentru ceremonia de deschidere, pentru care doritorii vor trebui să scoată însă din buzunar 2.700 de euro pentru un tichet.

Turneele de fotbal din cadrul Olimpiadei de la Paris (masculin şi feminin) se vor desfăşura între 24 iulie şi 10 august, în şapte oraşe franceze: Bordeaux, Lyon, Marsilia, Nantes, Nisa, Saint-Etienne şi Paris, ambele finale fiind programate pe stadionul Parc des Princes.

Echipa masculină de fotbal a Franţei va debuta la turneul olimpic pe 24 iulie, împotriva selecţionatei Statelor Unite, pe Stade Velodrome din Marsilia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.