Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ministru a anunţat că pleacă din Guvern

guvern

În Guvernul Ponta IV urmează să nu mai existe miniştri delegaţi. Primul ministru delegat care anunţă că nu va mai face parte din viitorul Cabinet este Răzvan Nicolescu. Acesta pleacă din fruntea Departamentului pentru Energie.

Ponta vrea recomasarea Departamentului pentru Energie cu Ministerul Economiei, care va fi condus de un ministru politic. Mesajul pe Facebook al lui Răzvan Nicolescu, prezentat de Energy Report:

"Am discutat, astăzi, cu prim-ministrul Ponta despre ceea ce urmează. Mi-a comunicat că îşi doreşte un nou concept : lipirea, din nou, a departamentului de energie la ministerul economiei şi numirea unui ministru politic.

I-am mulţumit pentru că mi-a dat şansa să fac ceva pentru România în aceste 10 luni. I-am comunicat că nu mă interesează nici o altă funcţie publică în România şi l-am rugat să continue reformele începute în energie: finalizarea straregiei energetice intrată în ultima sa faza, îmbunătăţirea eficienţei companiilor de stat, creşterea transparenţei şi a integrităţii, depolitizarea sectorului, atragerea tinerilor în administraţia care gestionează sectorul energetic.

Despre bilanţul acestor luni, despre reuşite şi nereuşite, dar şi despre planurile mele de viitor... în următoarele zile.

Un lucru e cert: voi continua ca Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene de Reglementare în Energie (ACER), mandatul pe care l-am primit de la Consiliu UE expirând în anul 2016. Această poziţie nu are nici un fel de legătură cu sistemul de administraţie din România."

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.