Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ministru israelian trimite ÎN IAD România și celelalte țări din Uniunea Europeană: 'Pot să se ducă într-o mie de iaduri'

israel uniunea european

Ministrul israelian al energiei, Yuval Steinitz, a atacat joi Uniunea Europeană, inclusiv România, în urma criticilor acesteia faţă de tratamentul aplicat de poliţie demonstranţilor israeliano-arabi, informează agenţia dpa şi cotidianul Haaretz.

'Pot să se ducă într-o mie de iaduri', a declarat Steinitz la postul de radio 103 FM, scrie agerpres.ro.

Citește și: Este oficial! Câți ani va fi valabil pașaportul persoanelor majore

'Aceasta este culmea tupeului şi a ipocriziei. Aceeaşi Uniune Europeană periază acum Iranul şi îl va ajuta în faţa sancţiunilor americane', a mai spus ministrul israelian.

Steinitz s-a plâns că UE 'hărţuieşte' Israelul în timp ce 'Iranul execută oameni, torturează homosexuali, încalcă drepturile femeilor, sprijină terorismul şi pe Assad, care foloseşte arme chimice împotriva propriului popor'.

Citește și: Andreea Esca și alte vedete Pro TV au probleme cu legea: Cine le-a dat în judecată și ce despăgubiri se cer

Uniunea Europeană a cerut miercuri 'o anchetă rapidă' în legătură cu informaţiile că un poliţist israelian i-ar fi rupt piciorul activistului israeliano-arab Jafar Farah, arestat la Haifa în timpul unei demonstraţii de sprijin pentru protestele palestiniene din Fâşia Gaza.

Cazul lui Farah este deja investigat de Ministerul Justiţiei, a declarat Steinitz.

Citește și: EXCLUSIV! Jocul lui Coldea cu Liviu Dragnea. Rolul lui Kovesi – dezvăluiri care aruncă în aer scena politică! Bomba cu ceas aruncată de Cozmin Gușă

'Trimit în iad Uniunea Europeană, care nu reprezintă cu adevărat ţările europene. Este o organizaţie pe care nu o conduce nimeni, dar care trăieşte pentru sine. (UE) este mai puţin prietenoasă faţă de Israel decât statele europene care o alcătuiesc', a mai spus Yuval Steinitz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.