Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un minor de 16 ani, cercetat pentru 11 infracţiuni de furt, a fost arestat preventiv

catuse politie

Un minor în vârstă de 16 ani, din Brăila, cercetat pentru comiterea a 11 infracţiuni de furt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, de IPJ Brăila.

"La data de 08.03.2021, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în interiorul unui chioşc alimentar de pe raza municipiului Brăila pe un minor, în vârstă de 16 ani, din Brăila. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale a rezultat că acesta ar fi pătruns prin efracţie în interiorul chioşcului împreună cu alţi doi tineri, de unde ar fi sustras suma de 200 de lei. De asemenea, acesta ar fi mai săvârşit în perioada 24.11.2020-05/06.03.2021 alte zece acte materiale de furt calificat, opt din societăţi comerciale şi două din locuinţe", se arată în comunicatul IPJ Brăila, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raluca Turcan bate cu pumnul în masă: 'Să încheiem cu ipocrizia. Sporurile trebuie să fie strict pe două dimensiuni'

Totodată, poliţiştii au investigat şi complicitatea la comiterea a două din cele 11 acte de furt calificat a unui tânăr în vârstă de 29 de ani, din judeţul Vaslui.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au reţinut pe minor şi pe complicele său pentru 24 de ore. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de minor măsură arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Faţă de complicele său, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus măsura controlului judiciar", potrivit IPJ Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.