Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un minor din Suceava este cercetat pentru ultraj după ce a agresat şi ameninţat cu moartea doi poliţişti

ciocanel judecator

Un minor din Şcheia este cercetat sub control judiciar pentru ultraj şi distrugere, după ce a agresat fizic şi a ameninţat cu moartea doi poliţişti aflaţi în misiune şi a vandalizat o autospecială de poliţie. Potrivit Biroului de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorii au dispus, pe 4 februarie, punerea în mişcare a acţiunii penale şi au instituit măsura controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile faţă de minorul Emanuel Mugurel Mazarache, pentru comiterea a două infracţiuni de ultraj şi una de distrugere, conform Agerpres.

"Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, pe 3 februarie, în jurul orei 18,00, în timp ce un echipaj de poliţie a intervenit la un incident petrecut în localitatea suceveană Şcheia, Mazarache Mugurel Emanuel a agresat fizic pe agentul de poliţie B.D. cu pumnul în zona obrazului stâng. Totodată, acesta a proferat ameninţări cu acte de suprimare a vieţii agenţilor de poliţie B.D. şi T.C., lovind totodată cu o scândură din lemn de o lungime de 2,30 metri autospeciala de poliţie care a intervenit la incident, cauzând distrugeri la nivelul parbrizului şi a rampei de semnalizare", precizează Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Procurorii au efectuat urmărirea penală cu concursul organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia, iar cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, a mai precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.