Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un minor dispărut dintr-un centru de asistenţă din Giurgiu a fost găsit la cerşit în Bucureşti

cersit

Un minor dispărut în urmă cu o lună dintr-un centru de asistenţă socială pentru protecţia copilului din municipiul Giurgiu a fost găsit de poliţişti într-un complex comercial din Bucureşti, în timp ce apela la mila trecătorilor, potrivit Agerpres.

"În seara zilei de 4 iunie, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic de către reprezentantul unei case de tip familial aparţinând DGASPC Giurgiu cu privire la faptul că un minor instituţionalizat în vârstă de 16 ani a plecat voluntar din centru în dimineaţa aceleiaşi zile şi nu a mai revenit. În urma cercetărilor a reieşit faptul că minorul a părăsit centrul de mai multe ori fără a comunica personalului destinaţia şi mai fusese depistat de poliţişti atât pe raza municipiului Giurgiu, cât şi pe raza municipiului Bucureşti în timp ce apela la mila cetăţenilor", se arată într-un comunicat de presă emis luni de IPJ Giurgiu.

Citește și: O minoră a fost dată în urmărire națională, după ce părinții au reclamat că fata a plecat de acasă și nu a mai revenit

De această dată, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu, în colaborare cu poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, au identificat minorul în zona unui complex comercial din municipiul Bucureşti. 

El a fost preluat din stradă şi încredinţat reprezentanţilor casei de tip familial din cadrul DGASPC Giurgiu, de unde plecase. 

În urma cercetărilor a reieşit faptul că, pe timpul plecării, minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.