Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mire şi mireasa lui au făcut primul drum ca soţ şi soţie la secţia de votare

vot alegeri referendum

Doi tineri din judeţul Timiş, Alina şi Mihai, şi-au unit destinele cu o zi înaintea votului, iar noaptea trecută a avut loc petrecerea de nuntă. La finalul acesteia, cei doi tineri proaspăt căsătoriţi au făcut primul lor drum împreună ca soţ şi soţie la secţia de votare, potrivit news.ro.

Alina şi Mihai au fost printre primii alegători într-o secţie de votare din localitatea Săcălaz de lângă Timişoara. Alina încă purta rochia de mireasă, iar Mihai era îmbrăcat în costumul de mire. De la nuntă, cei doi s-au dus direct la votare.

Mirii au votat atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum. Alina a votat pe lista permanentă, iar Mihai pe cea suplimentară.

„Rog toţi românii să vină să voteze”, a spus mireasa Alina, după ce a votat.

Citește și: Cod galben de ceaţă pentru judeţele Arad şi Hunedoara

„Contează, pentru că este un drept cetăţenesc pe care trebuie să-l exercităm. Avem şi drepturi, dar şi datorii. Noi am preferat să venim, să ne facem obligaţia de cetăţeni. Chiar dacă îţi anulezi votul, poate esti apolitic, dar e important să vii şi să îţi exerciţi obligaţia. La nuntă a fost foarte bine, cu puţine emoţii, dar a fost bine”, a adăugat mirele Mihai.

Imediat după ce mirii au votat, în cabinele de votare au intrat naşii.

„Am hotărât să fim un exemplu, atât în viaţa lor de căsătorie, cât şi pentru votat. Am înţeles să venim împreună la secţia de vot, să dăm un exemplu celor care poate se gândesc să nu vină, să îi facem să vină. Votul nostru contează, indiferent pe cine votăm, contează”, a completat naşul.

În Timiş sunt aşteptaţi, duminică, la vot peste 625.000 de alegători. În întreg judeţul au fost înfiinţate 599 de secţii de votare, majoritatea fiind în Timişoara, peste 200.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.