Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un muncitor a decedat după ce a fost prins sub un mal de pământ, în Cluj

ISU Cluj
muncitor cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru a extrage un bărbat care a fost surprins sub un mal al unui șanț adânc de patru metri. Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 15:41, iar incidentul s-a petrecut în localitatea Pădureni, comuna Tritenii de Jos.

Pompierii au mobilizat pentru această misiune o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, precum și containerul multirisc. Odată ajunși la fața locului, colegii au găsit un bărbat acoperit în totalitate de pământ.

Imediat s-a lucrat pentru asigurarea zonei, folosindu-se cilindri și plăci de schele pentru stabilizare, alături de echipamentele specifice din dotarea autospecialei. De asemenea, a fost pus la dispoziție un buldoexcavator. În situația de față, o dificultate a reprezentat-o spațiul de manevră limitat.

După eforturi susținute, pompierii au reușit să elibereze parțial persoana, care prezenta rigiditate cadaverică. În cele din urmă, medicii de la SAJ, sosiți în sprijin, au constatat decesul bărbatului de aproximativ 40 de ani. Operațiunea de extragere s-a încheiat după trei ore și jumătate, transmit reprezentanții ISU Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.