Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un muzeu parizian va reface statuia de ceară a actorului Dwayne Johnson, criticată inclusiv de vedetă / VIDEO

Deadline
Dwayne Johnson

Un muzeu parizian va reface statuia de ceară a actorului Dwayne Johnson, criticată inclusiv de vedetă

Un muzeu parizian al statuilor de ceară a anunţat luni că ''reface'' statuia starului american Dwayne Johnson, supranumit "The Rock", după ce acesta s-a plâns de lipsa de realism a acesteia, în special în ceea ce priveşte "culoarea pielii", notează AFP, conform Agerpres.

Actorul cu origini afro-americane şi samoane s-a alăturat duminică corului de ironii la adresa statuii, dezvelită recent de muzeu şi care îl arată cu un ten deschis.

"Vreau să ştiţi că voi cere echipei mele să îi contacteze pe prietenii noştri de la muzeul Grevin, din Paris, Franţa, pentru a lucra ca să 'aducem la zi' statuia mea de ceară cu detalii importante şi îmbunătăţiri, începând cu culoarea pielii", a scris vedeta pe Instagram.

Contactat de AFP, muzeul Grevin a precizat luni că va "retuşa statuia în această seară", urmând să prezinte o nouă versiune de marţi dimineaţă.

"Vor lucra toată noaptea la ea pentru ca aceasta să fie mai în concordanţă cu aşteptările fanilor săi", anunţa Yves Delhommeau, directorul general al muzeului Grevin, adăugând că echipele vor schimba şi iluminarea statuii.

"El va veni să ne viziteze mai târziu pentru a vedea dacă mai sunt alte modificări care trebuie făcute", a precizat directorul.

Statuia actorului a fost prezentată de muzeu săptămâna trecută pe reţelele de socializare, provocând o avalanşă de critici şi ironii.

"Îl faceţi pe The Rock să semene cu David Beckham. Se pare că The Rock este pe cale să devină membru al familiei regale. Mă simt uşor jignit", a declarat ironic comediantul american James Andre Jefferson Jr. într-un videoclip partajat apoi de actorul Dwayne Johnson.

Muzeul Grevin, care primeşte anual 800.000 de vizitatori şi prezintă statui a peste 250 de celebrităţi, a provocat o mare agitaţie în 2018 când a prezentat o statuie, despre care a recunoscut că nu este foarte reuşită, a preşedintelui francez Emmanuel Macron.

Realizarea unei statui de ceară durează şase luni şi costă între 50.000 şi 60.000 de euro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.