Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou atac dur la adresa Laurei Codruţa Kovesi: 'Locul tău nu mai e în fruntea DNA'

per.ro
Danut Pop

Un nou atac deosebit de dur la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop a lansat o tiradă extrem de dură la adresa lui Kovesi. "Așa cum mi-au provocat repulsie politicienii care s-au agățat de funcții, același sentiment mă încearcă acum când mă uit la Laura Codruța Kovesi.

Pare ireal, dar femeia aceasta chiar are impresia că EA este o instituție. Atât de rău au amețit-o aburii puterii încât nu-și dă seama că atitudinea și reacțiile pe care le are umbresc activitatea Direcției Naționale Anticorupție.

Ca șefă supremă în „Republica Procurorilor”, Codruța Kovesi își permite să transmită Parlamentului ce, cum și când să legifereze, iar politicienilor cu ce propuneri/modificări legislative să vină.

Combaterea corupției, acțiune atât de necesară în România, este dusă în derizoriu chiar de Codruța Kovesi, prin lacunele profesionale din ce în ce mai vizibile și prin modul jenant în care se agață de scaun. Văd însă că distinsa doamnă nu le are cu subtilițățile, prin urmare am să-i spun direct: Lasă-ne! Du-te la Sibiu! Mai citește, mai învață, vezi cum este cu legea, cu separația puterilor în stat!", spune Pop într-un comunicat de presă remis stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.