Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou candidat la Primăria Capitalei promite căldură pe gratis pentru bucureșteni

electorat_stampila_de_vot_ziua_de_constanta_F

În cursa pentru Primăria Capitalei a intrat și Irinel Columbeanu, care va candida din partea Partidului Dreptății Sociale. Acesta promite că o dată ajuns primar vrea ca bucureștenii racordați la sistemul centralizat să aibă încălzirea gratis.

Omul de afaceri nu este la prima încercare, el a mai candidat la primăria Capitalei şi în anul 2012, din partea Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale, potrivit Mediafax.

"V-aţi plătit întreţinerea? Nu vi s-a părut cam mare? Deocamdată o înghiţim, dar nu va mai trebui să o înghiţim fiindcă unul dintre obiectivele mele, realizabil, ştiu şi cum, nu o să mă apuc acum să vă explic dumneavoastră, nu pentru că nu o meritaţi, ci cred că meritaţi căldura gratuită, nu explicarea cum se ajunge la acest lucru. Deţin formula, ca să spun aşa. Nu e vorba de vreo formulă ştiinţifică, ci e vorba de formulă destul de simplă, care nu s-a făcut până acum. Acesta este un obiectiv: căldură gratuită pentru toţi bucureştenii care încă mai sunt racordaţi la sistemul centralizat", ne-a explicat Columbeanu.

El își propune să fluidizeze traficul din București, prin parcări inteligente, reducerea costurilor la medicamente, precum și recuperarea banilor de la marii speculanţi imobiliari".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.