Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou candidat PNL la o primărie de sector din București de DELIMITEAZĂ de Marian Munteanu

PNL

După Ovidiu Raețchi, candidatul PNL la primăria Sectorului 5 din București, un alt candidat al PNL la o primărie de sector se delimitează total de Marian Munteanu, omul propus de liberali pentru Primăria București.

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Răzvan Mironescu, a declarat, marţi, că îşi va face acţiunile de campanie electorală independent de Marian Munteanu, afirmând că, înainte de a ieşi în stradă, Munteanu trebuie să îşi clarifice programul pentru Bucureşti.

Citește și: Lista locurilor de muncă vacante în instituțiile publice din municipiul București

"Campania mea este în plină desfăşurare. Eu am o strategie de campanie bazată în proporţie de 70% pe prezenţa în stradă, din punctul acesta de vedere acţiunile de stradă le voi face în continuare, aşa cum le-am făcut şi până acum, singur, cu mici excepţii în cazul lui Ludovic Orban", a declarat candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Razvan Mironescu, întrebat dacă se va delimita în campania electorală de candidatul susţinut de PNL la PMB, Marian Munteanu.

Răzvan Mironescu a afirmat că Marian Munteanu "trebuie să îşi clarifice în mod coerent şi cu ajutorul echipei de campanie un program pentru Bucureşti", adăugând că îl interesează mai puţin acuzaţiile care i se aduc, pe motiv că "subiectul legat de mişcarea legionară este desuet".

Citește și: Acesta e cel mai căutat dicționar și cea mai vândută carte din lume

"(După ce îşi va stabili programul pentru Bucureşti, Marian Munteanu-n.r.) va putea să iasă la acţiuni de stradă pentru că acolo va fi întrebat ce are de gând să facă în Bucureşti, cum are de gând să abordeze problemele bucureştenilor. Nu consider nici din punctul său de vedere, dar nici al meu, că este oportună, în momentul de faţă, prezenţa domnului Marian Munteanu la acţiuni de stradă", a declarat Mironescu.

"Mă interesează activitatea lui Marian Munteanu, din Piaţa Universităţii, care a rămas în memoria cetăţenilor, de opoziţia sa faţă de regimul FSN şi Ion Iliescu. Subiectul legat de mişcarea legionară mi se pare puţin desuet în momentul de faţă şi fără niciun fel de relevanţă pentru actualitate", a adăugat liberalul.

Candidatul PNL la primăria Sectorului 6 a susţinut că, după retragerea lui Ludovic Orban, s-a stabilit că "fiecare candidat este pe cont propriu" şi îşi poate face campania ţinând cont de realităţile din sectorul în care candidează, scrie mediafax.ro.

Citește și: Noi imagini cu profesoara porno din Iași: A fost filmată alături de iubit / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.