Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou caz CUTREMURĂ Poliţia: Plângere penală pe numele unui agent, acuzat că ar fi ABUZAT o adolescentă

politia romana

Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni a deschis o anchetă după ce la sediul instituţiei a fost depusă o plângere împotriva unui poliţist, acuzat că a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o adolescentă în vârstă de 16 ani, transmite MEDIAFAX.

Citeşte şi: Solicitare ŞOC în plenul CSM: Un membru vrea lista cu magistraţii acoperiţi

Totul, în plin scandal iscat de arestarea agentului Eugen Stan, acuzat că ar fi abuzat doi minori, în Capitală.

Poliţistul în vârstă de 41 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliţie Iaşi, este acuzat de părinţii unei adolecente din Răducăneni că i-ar fi facut avansuri acesteia şi ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea, însă fata a refuzat.

Primarul comunei Gorban, Dănuţ Rotaru, a declarat pentru AGERPRES că agresorul ar fi ajutorul şefului postului de Poliţiei din localitate. Acesta are 41 de ani, este căsătorit şi este tatăl unui copil minor.

Potrivit acestuia, victima lucrează de un an şi jumătate pentru familia adjunctului şefului de post din Gorban. Ea provine dintr-o familie săracă, cu şapte copii, care trăieşte din ajutorul social. 

Incidentul a avut loc în cursul după amiezii zilei de miercuri. 

"M-a sunat tatăl fetei îmi spună ce s-a întâmplat şi să mă întrebe la care poliţie să se ducă. I-am zis să se ducă la comandant la Răducăneni. Mi-a spus că a venit fata plângând acasă, că ar fi fost la respectivul. O ajuta pe soţia acestuia la curtea din spate de la magazin. În casă, am înţeles, ar fi (...) încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea", a declarat primarul localităţii Gorban, din comuna Răducăneni. 

Potrivit declaraţiilor tatălui, fata nu a spus nimic până miercuri seara. În cele din urmă, tatăl şi fiica sa au depus, joi dimineaţa, plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. 

"I-am zis fetei să mergem la Poliţie să îl denunţăm, dar fata a zis: "Nu, tată, nu mergem nicăieri pentru că mi-e frică să nu mă calce cu maşina. Cred că este posibil ca el să o fi ameninţat (...) Nu vreau bani, nu vreau nimic. Vreau să fie apărată fiica mea, să îi fie apărate drepturile, nu să fie violată de un poliţist. Să facă legea ce trebuie să facă. Să fie protejat copilul meu şi alţi copii", a declarat tatăl fetei.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, Niculina Lisnic, plângerea a fost deja înregistrată la Parchet.


 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.