Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou centru de vaccinare anti-COVID-19 s-a deschis în Focşani

digi24.ro
centru vaccinare

Un nou centru de vaccinare anti-COVID-19 a fost operaţionalizat, joi, în zona Gării din municipiul Focşani, pentru a facilita accesul la vaccinare a populaţiei din această parte a oraşului, a informat Prefectura Vrancea.

"Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, în colaborare cu Garnizoana Focşani, derulează, joi, o campanie de vaccinare în parcarea Centrului Comercial situat pe Strada Bârsei nr.15 din municipiul Focşani. Această campanie urmăreşte pe de o parte păstrarea ritmului de imunizare a populaţiei, iar pe de altă parte facilitează accesul la vaccinare anti-COVID-19 pentru cetăţenii din zona Gării din municipiul Focşani, zonă cu un bazin demografic mare, lipsită până în prezent de un centru de vaccinare organizat de municipalitate", a precizat Prefectura Vrancea, potrivit Agerpres.

În cadrul centrului, care ar putea fi permanentizat dacă va exista adresabilitate din partea populaţiei, cetăţenii se pot imuniza cu serurile Pfizer Biontech, Moderna şi Johnson& Johnson.

Miercuri, un alt centru de vaccinare a fost deschis la Focşani, unde mai există alte trei puncte de vaccinare. Cu toate acestea, numărul persoanelor care se adresează centrelor de vaccinare pentru a se imuniza împotriva virusului SARS-CoV-2 este în scădere. În primele patru zile ale săptămânii, în Vrancea s-au administrat circa 2.900 de doze de vaccin anti-COVID, cu aproape 1.000 de doze mai puţin decât în perioada similară din săptămâna precedentă.

De la începutul campaniei de vaccinare şi până în prezent în judeţul Vrancea s-au administrat 168.707 doze de vaccin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.