Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19 va fi deschis în municipiul Focşani, în urma solicitărilor crescute de imunizare

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19 va fi deschis săptămâna viitoare în municipiul Focşani, pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor crescute de imunizare din ultimele zile, a informat, joi, Prefectura Vrancea, potrivit Agerpres.

"S-a constatat că numărul persoanelor care au trecut pragul centrelor de vaccinare pentru imunizarea împotriva virusului SARS-CoV-2 este în continuă creştere, în ultimele trei zile fiind imunizate cu prima doză în medie 2.000 de persoane. În cursul săptămânii viitoare se va putea deschide un nou centru de vaccinare în incinta fostului magazin Dedeman, urmând ca Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea să pregătească echipa medicală ce va activa în acest centru", a precizat Prefectura.

Prefectul Gheorghiţă Berbece a declarat, pentru AGERPRES, că şi activitatea centrului mobil de vaccinare anti-COVID din parcarea mall-ului din Focşani va fi transferată în aceeaşi locaţie în momentul în care condiţiile meteo nu vor mai permite desfăşurarea vaccinării în bune condiţii.

Noul centru va avea un un flux complet de vaccinare, unde populaţia va avea acces la toate cele patru seruri împotriva COVID-19 existente pe piaţă la acest moment.

De asemenea, tot pentru a veni în ajutorul populaţiei care doreşte să se imunizeze, DSP Vrancea pregăteşte, în perioada următoare, un maraton al vaccinării, care ar urma să se desfăşoare în Piaţa Unirii din municipiul Focşani.

De la începutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, în centrele de vaccinare din Vrancea au fost administrate 153.555 doze de vaccin anti-COVID, majoritatea Pfizer. În ultimele şapte zile, în judeţ s-au vaccinat peste 13.000 de persoane, majoritatea cu prima doză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.