Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou clasament global: cine este cel mai bogat om din lume

The New York Post
servicii de informatii

Magnatul francez Bernard Arnault, președintele și directorul executiv al conglomeratului de lux LVMH Moët Hennessy - Louis Vuitton, a devenit cea mai bogată persoană din lume, după ce averea fondatorului Amazon Jeff Bezos a scăzut cu 13,9 miliarde de dolari într-o zi, arată Mediafax.

Conform Forbes Real-Time Billionaires List, Arnault, care deține mărci precum Louis Vuitton, Sephora, Moet & Chandon și Tiffany & Co, avea joi o avere de 199,1 miliarde de dolari, în timp de Bezos avea 193,8 miliarde de dolari, iar antreprenorul Elon Musk deținea 184,7 miliarde de dolari.

Nu este prima dată când Arnault conduce lista celor mai bogați oameni din lume. În decembrie 2019, ianuarie 2020, mai 2021 și iulie 2021, el a ajuns pe prima poziție în clasament.

Averea lui Bezos s-a redus cu 590 de milioane de dolari și se ridică la 193,8 miliarde de dolari, în timp ce Musk, care este și un entuziast al criptomonedelor, are o valoare de 184,7 miliarde de dolari, conform listei Forbes.

Acțiunile Amazon au scăzut vineri cu 7,6%, după ce compania a raportat câștigurile din al doilea trimestru. Averea lui Arnault sa crescut cu peste 100 de miliarde de dolari în primul an al pandemiei, ulterior LVMH având o evoluție plată în cea mai mare parte a verii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.