Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou cutremur în Guvernul SUA la orizont - Donald Trump îl consideră pe James Mattis 'un fel de democrat' ce ar putea părăsi executivul

www.nbcnews.com
Trump Mattis

Secretarul american al apărării James Mattis este mai degrabă 'un fel de democrat' decât un republican, astfel l-a descris Donald Trump într-un interviu din care au fost publicate duminică noi extrase, preşedintele american adăugând că din acest motiv s-ar putea ca Mattis să părăsească în curând executivul, relatează agenţiile Reuters şi AFP.

ALERTĂ Elena Udrea ar fi acceptat să colaboreze cu FBI

'Este posibil ca el (Mattis) să intenţioneze să plece (...) Cred că el este un fel de democrat, dacă doriţi să aflaţi adevărul. Dar generalul Mattis este un tip de treabă. Ne înţelegem foarte bine. S-ar putea să plece. La un moment dat, toată lumea pleacă. Toată lumea. Asta este Washingtonul', a spus Trump în interviul dat joi postului CBS şi care va fi publicat integral duminică. 

Întrebat despre frecventele schimbări în rândul oficialilor administraţiei sale, fapt ce ar sugera o situaţie de 'haos' la Casa Albă, Trump nu a împărtăşit acest punct de vedere.

'Este fals, complet fals', a asigurat el, înainte de a menţiona că 'şi alţii vor pleca'. 'În prezent reorganizez lucrurile şi am dreptul (...) Cred că avem un guvern fantastic. Nu sunt mulţumit de unele persoane (...) Şi sunt mai mult decât încântat de altele', a explicat liderul de la Casa Albă.

General în retragere, James Mattis evită de obicei orice discuţie despre relaţiile sale cu Trump şi nu se fereşte să critice jurnaliştii care vorbesc despre divergenţele pe care el le-ar avea cu preşedintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.