Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou dosar cu Retrocedari sta sa explodeze in tabara Puterii

acte dosare

Un nou dosar cu Retrocedari sta sa explodeze in tabara Puterii. Dupa dosarul in care grei ca Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si chiar membrii din familiile lor (fiul, respectiv sotia) au intrat pe mana DNA, nimic nu ii mai surprinde pe cei din PSD.

Astfel deputatul PSD de Neamt Ioan Munteanu sustine ca exista posibilitatea sa apara un dosar al retrocedarilor care sa vizeze judetul Neamt.El a facut aceast declaratie nu doar ca deputat PSD, ci si ca fost director al Oficiului pentru Cadastru.

“Posibil să apară (n.r. un nou dosar cu Retrocedari). Atenţie, spun posibil, că vedem că nu se ştie niciodată”. a spus Munteanu.

Retrocedarile care ar putea sa intre in vizorul procuroilor, daca acest lucru nu s-a intamplat deja, ar putea viza controversatele restituiri de terenuri - mii si mii de hectare - catre Manastirea Neamt.

"Aţi auzit şi dumneavoastră, a scris şi presa, de drepturi de proprietate reconstituite nu pentru proprietăţi anterioare ci pentru terenuri care fuseseră administrate sau aflate în folosinţă", a precizat deputatul PSD>

Cele mai masive retrocedari de terenuri, mai ales paduri, din Neamt s-au dus catre manastiri cum ar fi Agapia, Manastirea Neamt si Pangaresti sau catre printul Dimitrie Sturdza.

Înainte de “valul retrocedărilor”, pădurile statului ocupau în Neamţ 253.869 de hectare. Acum, prin documente de la Comisia Judeţeană de fond funciar sau prin decizii ale instanţelor, mai mult de o treime au ajuns la alţi proprietari, Romsilva Neamţ deţinând în acest moment 165.329 hectare de pădure, informeaza presa locala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.