Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou episod din seria 'Festivaluri politice' - Cine a jucat mai bine? Orban, în 'Vioara de la Suceava' sau Dăncilă, în 'Simfonia lalelelor'? / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Viorica Dancila Ludovic Orban dancila orban

A apărut un nou episod din seria „Festivaluri politice”! Ludovic Orban a fost întâmpinat, sâmbătă, pe sunet de vioară, pe câmp, la prezentarea terminalului II al Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava. Episodul se aseamănă cu spectacolul la care a participat fostul premier Viorica Dăncilă, anul trecut, la „Simfonia Lalelelor”.

Premierul Orban a fost întâmpinat, sâmbătă, de un alai de oameni, într-un peisaj feeric, în câmp, pe cântec de vioară şi miros de plăcintă. În rol secundar în acest episod au fost ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu. Aceştia au participat la prezentarea terminalului II al Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava.

Anul trecut, elevi, inclusiv preşcolari, au defilat, în haine tricolore la parada florilor sub privirile premierului Viorica Dăncilă, la „Simfonia lalelelor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.