Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)

star wars

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

Scenariul încă nu a fost scris și niciun nume nu a fost dezvăluit cu privire la actorul care îl va juca pe celebrul cavaler Jedi, interpretat în trilogia originală de regretatul Alec Guinness.

Potrivit Hollywood Reporter, Stephen Daldry, care a regizat și filmul 'The Hours', ar trebui să supervizeze producția și scrierea lungmetrajului. Compania de producție Lucasfilm, deținută de Disney, s-a lansat în realizarea a șase noi filme din seria 'Star Wars' din 2015.

Citeşte şi: Kanal D, locul doi în preferinţele românilor pe 16 august

O nouă trilogie, care urmează celei dintâi, a văzut lumina zilei: 'Star Wars: Episode VII' a fost lansat în 2015, iar episoadele VIII și IX sunt așteptate în 2017 și 2019.

Lucasfilm a decis să propună pentru anii cu soț, o serie des 'spin-offs', capitole derivate din această saga, primul fiind, 'Rogue One', care a apărut în 2016.

Al doilea va apărea în 2018, și va fi axat asupra personajului Han Solo. În iunie, regizorii Phil Lord și Christopher Miller au fost debarcați de la realizarea proiectului și înlocuiți cu Ron Howard, pe motiv de dezacord creativ. Filmul este în curs de producție.

De atunci fanii au o singură întrebare: ce subiect va trata acest spin-off? Zvonurile indicau personajul lui Obi-Wan chiar dacă Ewan McGregor, care a interpretat acest personaj în a doua trilogie, a mărturisit că nu a fost contactat de Lucasfilm în legătură cu acest subiect.

"Dacă vor să facă un film pe această temă, aș fi bucuros să particip", declarase actorul publicației Entertainment Weekly în aprilie.

Contactați de AFP, purtătorii de cuvânt ai Disney și Stephen Daldry nu au vrut să comenteze informația.

Citeşte şi: Film românesc, câştigător a două premii la Festivalul de Film de la Sarajevo .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.