Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou furt de documente legate de Jocurile Olimpice de la Paris

Paris 2024

O angajată din conducerea spitalului Avicenne din Bobigny a rămas recent fără laptopul în care se aflau documente referitoare la logistica pentru Jocurile Olimpice de la Paris, relatează L'Equipe, citând Actu17.

La câteva zile după judecarea la Paris a unui bărbat care a furat din Gara de Nord o geantă în care se afla un computer cu planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice, un alt caz similar a avut loc vineri la Drancy, în Seine-Saint-Denis, conform News.ro.

Potrivit Actu17, unei angajate din conducerea spitalului Avicenne din Bobigny i-a fost furat şi computerul de serviciu din parcarea unui centru comercial. În interior se aflau documente confidenţiale referitoare la Jocurile Olimpice. O plângere pentru "furt cu prejudiciu" a fost depusă şi o anchetă este în curs de desfăşurare.

Informaţiile de pe laptop referitoare la Jocurile Olimpice nu erau confidenţiale", a declarat procurorul general pentru Actu17. Acestea erau destinate să fie făcute publice, în special privind planurile de trafic (logistice) ale diferitelor spitale din departament", potrivit aceleiaşi surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.