Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou ȘOC în fotbalul mondial: Un portar a fost ARESTAT, după un meci cu echipa lui Dorin Rotariu

www.sport.ro
Dorin Rotariu

Portarul echipei olandeze de fotbal FC Groningen, Sergio Padt, a fost arestat duminică seara, 23 septembrie, după meciul pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei AZ Alkmaar (1-3), la care evoluează internaţionalul român Dorin Rotariu, informează presa batavă.

Incidentul s-a petrecut într-un tren de pe linia Groningen Europapark - Weener, scrie cotidianul Daglad van het Noorden. Padt a fost surprins în timp ce călătorea fără bilet, având un comportament agresiv faţă de controlorii care doreau să-i aplice o amendă, scrie mediafax.ro.

Citește și: Protestatarii #Rezist fac o dezvăluire neașteptată! Ce ar fi avut Valer Dorneanu la el, în momentul în care s-au întâlnit pe stradă

Trenul a fost oprit în gara din Kropswolde şi toate uşile au fost închise pentru a-l împiedica pe Padt să coboare. Unul dintre şefii de tren a informat poliţia, care a sosit câteva minute mai târziu şi l-a reţinut pe goalkeeper.

În vârstă de 28 ani, Sergio Padt s-a format ca jucător la Ajax Amsterdam şi a evoluat între 2011 şi 2014 la echipa belgiană Gent, înainte de a reveni în Eredivisie, la FC Groningen.

Citește și: Formația Metallica revine în România! Află cât costă biletele

După victoria din etapa a 6-a, echipa lui Rotariu a urcat pe locul 5, cu 11 puncte. De partea cealaltă, Groningen este codașa clasamentului, cu 3 puncte în clasament (o singură victorie și 5 înfrângeri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.