Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou primar de municipiu, urmărit de DNA

dna

DNA face o nouă victimă în rândul politicienilor. A venit rândul primarului municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, să fie urmărit de DNA pentru luare de mită.

În același dosar este urmărit penal și fiul primarului, Dan Aurel  Florea, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani, în vreme ce afaceristul Mircea-Nicolae Musgociu este cercetat pentru dare de mită și spălare de bani.

„La data de 30 iunie 2011, în baza expunerilor de motive ale primarului municipiului Tîrgu-Mureș, suspectul Florea Dorin, au fost emise un număr de 9 hotărâri ale Consiliului Local, având ca element comun realizarea proiectului “Prelungirea Caii Sighișoarei în două direcții”, proiect în care era direct interesat omul de afaceri Musgociu Mircea Nicolae, în contextul efectuării unor schimburi de terenuri cu Municipiul Tîrgu Mureș. Acest lucru a fost urmat, la data de 09 decembrie 2011, de încheierea între o firmă reprezentată de suspectul Musgociu Mircea Nicolae și fiul primarului municipiului Tîrgu-Mureș a unui contract de vânzare-cumpărare având ca obiect un apartament (suprafață utilă de 159,99 mp) situat în același oraș în schimbul sumei de 74.000 euro plus TVA. La data de 30 martie 2015, suspectul Florea Dan Aurel a vândut locuința respectivă, achiziționată la un preț subevaluat, contra sumei de 130.000 euro,” se arată într-un comunicat al DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.