Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou război clocotește pe harta lumii! Iranul, avertisment DUR pentru SUA după doborârea dronei: 'Se poate repeta, iar inamicul știe acest lucru'

iran sua

Iranul a afirmat luni că doborârea unei drone americane reprezintă "un răspuns ferm" la acțiunile Statelor Unite și a avertizat că s-ar putea repeta, relatează site-ul agenției Reuters.

"Toată lumea a văzut doborârea dronei. Vă pot asigura că este un răspuns ferm care se poate repeta, iar inamicul știe acest lucru", a declarat comandantul marinei militare iraniene Hossein Khandazi, citat de Tasnim, scrie Mediafax.

O lege care vizează milioane de români intră în Camera Deputaților! Asigurările date de Viorica Dăncilă

Gardienii Revoluţiei din Iran au anunţat, vineri, că drona militară a Statelor Unite care a fost doborâtă era escortată de un avion în care erau zeci de militari americani, subliniind că a evitat atacarea celui de-a doua aeronave. Gardienii Revoluţiei din Iran susţin că drona militară americană ar fi pătruns în spaţiul aerian iranian, dar Comandamentul Central din SUA (CENTCOM) susţine că aparatul de zbor se afla în spaţiul aerian internaţional, deasupra Strâmtorii Hormuz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.