Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou scandal BUBUIE în SUA: România este UMILITĂ de șeful de campanie al lui Trump

Un nou mare scandal bubuie în SUA, iar de data aceasta este implicat și numele României. Antrenorul finalistei NBA, Golden State Warriors, Steve Kerr, a fost invitat de fostul șef de campanie al președintelui Statelor Unite Donald Trump, Corey Lewandowski, să vină să antreneze în România pe același salariu, dacă nu vrea să respecte imnul național al SUA.

Citește și: Schimbare RADICALĂ în toată Europa: vești URIAȘE pentru toți românii

Steve Kerr a a criticat National Football League (NFL) pentru decizia de a capitula în fața amenințărilor președintelui Trump, forțând jucătorii să stea drepți, în picioare, și să nu mai îngenuncheze la intonarea imnului național al SUA, așa cum aceștia procedau ca formă de protest. În urmă cu o săptămână, șefii National Football League (NFL) au votat amendarea echipelor ai căror jucători nu stau drepți la intonarea imnului național al SUA, informează Profit.ro.

În ultimii doi ani, mai mulți atleți americani au ales să protesteze, în momentul intonării imnului național, împotriva uciderii repetate a persoanelor de culoare de către forțele de poliție din SUA, ceea ce ei consideră că este dovada unui rasism instituțional.

Președintele american Donald Trump a fost unul dintre cei mai mari critici ai deciziei jucătorilor de a protesta în timpul intonării imnului, acesta cerând publicului să nu mai asiste la meciurile NFL și i-a încurajat pe proprietarii cluburilor să-i concedieze pe “protestatari”, pe care i-a catalogat într-un discurs “nemernici” (“sons of a bitch”). “E o idioțenie. Și sunt mândru că activez într-o ligă (National Basket Asociation - NBA) care înțelege că patriotismul în America este legat de libertatea de exprimare”, a afirmat Kerr.

Afirmațiile acestuia au fost comentate acum într-o emisiune a FoxNews, la care au participat fostul manager de campanie al lui Trump, Corey Lewandowski, și fostul purtător de cuvânt al Casei Albe, Anthony Scaramucci.

Moderatorul Fox News, Jesse Watters, a fost primul care a criticat declarațiiile lui Kerr: "Când te afli la locul de muncă, pe stadionul deținut de angajator, trebuie să respecți regulile. Angajatorul te plătește să muncești, nu te plătește să îngenunchezi, ci să joci fotbal american”. Ironic, sunt extrem de puține stadioanele de fotbal american deținute de cluburi, majoritatea fiind construite de autoritățile locale pe banii contribuabililor americani și doar concesionate cluburilor din NFL.

"Dacă nu vrei să stai în picioare la intonarea imnului național, du-te să te joci în străinătate undeva. Mult noroc, Steve Kerr, antrenând pe aceiași bani în România - ceea ce nu cred că este posibil!”, a declarat și fostul manager de campanie al lui Trump, Corey Lewandowski.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.