Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou scandal la Wimbledon: Kuznetsova o acuză pe Muguruza că trişează

rfi.ro
tenis

Rusoaica Svetlana Kuznetsova a acuzat-o pe Garbine Muguruza ca triseaza la turneele de Grand Slam. Invinsa de Muguruza in sferturile de finala, Kuznetsova a acuzat-o pe jucatoarea spaniola ca a primit sfaturi din partea antrenorului in timpul meciului, lucru interzis de regulament.

"Am putut auzi foarte clar deoarece cu totii vorbim spaniola. Vorbea cu ea tot timpul. Tot timpul face asa, stiu sigur si nu mi se pare deloc corect. Asta e, am incercat sa ma concentrez la jocul meu. Acelasi arbitru care nu a intervenit l-a penalizat pe antrenorul meu anul trecut pentru ca a strigat 'Haide!'. Iar lui Garbine nu i-a zis nimic...", a spus Kuznetsova, citata de Tennis World USA, conform ziare.com.

Regulamentul le interzice antrenorilor sa discute cu jucatoarele in timpul meciurilor de la turneele de Grand Slam. Cu toate acestea, mai sunt jucatoare care primesc sfaturi din partea antrenorilor, care tipa din tribune. La celelalte turnee, jucatoarele pot chema chiar antrenorii pe teren in pauzele dintre game-uri, dar aceasta regula nu e valabila si la Grand Slam-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.