Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou sistem de licențiere va fi introdus pentru echipele din Liga 1, anunță Răzvan Burleanu

sigla FRF

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat, marți, că vor fi introduse noi reguli pentru echipele din prima ligă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis anunță! ‘Doamna Viorica Dăncilă, refuză să înțeleagă că odată cu pierderea calității de prim-ministru a pierdut și orice legitimitate de a mai face vreo propunere pentru poziția de comisar european’

”Începând din sezonul 2020-2021 este obligatoriu prin manualul de licențiere ca toate echipele de Liga 1 să aibă echipe de juniori U16. Tot din sezonul 2020-2021, toate cluburile de prima ligă au obligația de a îndeplini un scor de minim 60 de puncte pe sistemul de clasificare al academiilor de copii și juniori. Cine nu îndeplinește acest scor, nu va primi licența pentru a juca în Liga 1”, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, Răzvan Burleanu.

”Se mai introduce obligativitatea echipelor din Liga 1 de a avea o echipă de junioare U15. În acest nou sistem de licențiere se introduce și o licență specială pentru cluburile de fotbal feminin care participă în Champions League”, a mai spus președintele FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.