Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou transfer de senzație. Continuă exodul oamenilor lui Ponta/ UPDATE

breaking news stiripesurse.ro

Fostul purtator de cuvânt al Guvernului Ponta, sociologul Mirel Palada, s-a înscris azi în Partidul România Unită. Anunțu a fost făcut chiar de președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu.

Vezi și: ZVON - Dezertare masivă din PSD

Începând de astăzi, Mirel Palada este director de comunicare și purtător de cuvânt al Partidului România Unită. Bine ai venit în echipa PRU, Mirel! De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici!”, anunța șeful PRU.

Până acum au trecut la PRU 3 deputați. Surse politice susțin pentru STIRIPESURSE.RO că exodul va fi de mai mare amploare.

De menționat că toți cei care au trecut sunt cunoscuți ca apropiați de fostul premier Victor Ponta.

UPDATE - Justificarea lui Mirel Palada

Vezi și: Victor Ponta dezvăluie de ce a fost înlăturat Crin Antonescu

”Cu bucurie vă anunț că, începînd de azi, am acceptat propunerea de a fi director de comunicare și purtător de cuvînt al Partidului România Unită.

Sînt mîndru că sînt român. Sînt onorat că îmi pot pune experiența profesională la dispoziția unui partid tînăr, de viitor.

Îmi doresc o Românie puternică, sprijinită de capital românesc puternic. Cred cu tărie în soarta europeană a României, dar îmi doresc ca asta să nu ducă la o nivelare culturală care să ne șteargă specificul limbii și istoriei și obiceiurilor.

Și mai ales și mai ales, într-o Europă puternică, îmi doresc ca România să fie apărată de tendințele neo-colonialiste mascate în ideologie neo-liberală.

Cred cu tărie că e vremea ca în politica românească să existe un curent naționalist sănătos, decent, nu isteric, nu izolaționist, ci de echilibru valoric, la fel cum și alte partide își poartă cu mîndrie sintagma de “Național” în denumire.

Să fie într-un ceas bun!

PS: În bună tradiție instituțională legitimată de însuși Președintele României, Klaus Johannis, permiteți-mi ca, după iureșul provocat de acest anunț, de sîmbătă încolo să îmi încep activitatea cu o scurtă vacanță de recuperare. Cum ar zice sindicaliștii din anii 80: am biletele deja cumpărate prin ONT.” susține Mirel Palada.

Vezi ș: Finul lui Victor Ponta a DEMISIONAT din PSD: la ce partid a trecut

Vezi și: EXOD în Parlament: Al treilea ales care schimbă partidul în doar câteva ore

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.