Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou transfer pentru Borussia Dortmund

www.goal.com
Aubameyang Borussia Dortmund

Borussia Dortmund a ales să se întărească pentru Liga Campionilor cu un fundaș central de 22 de ani, cumpărat de la Mainz. Abdou Diallo a semnat cu echipa din Bundesliga pe cinci sezoane și a devenit al doilea cel mai scump transfer din istoria clubului. Dortmund a plătit 28 de milioane de euro.

Directorul sportiv al Borussiei, Michael Zorc, este fericit de noua achiziție, Abdou Diallo , care a fost căpitanul Franței la U21. "Are multe calităţi. E un fundaş central modern şi puternic, dar şi foarte inteligent", au fost cuvintele lui Zorc la adresa fundașului, conform mediafax.

Transferat vara trecută de la AS Monaco, în schimbul a doar 5 milioane de euro, Diallo s-a impus rapid în defensiva lui Mainz, pentru care a evoluat de 27 de ori în Bundesliga, și a marcat două goluri.

"Am ajuns să cunosc Bundesliga la Mainz, acum aştept nerăbdător provocarea de a-mi dovedi valoarea la un club mare, aşa cum e Borussia Dortmund", a spus noul jucător al galben-negrilor.

Diallo e a doua investiţie importantă făcută de Dortmund în această vară, după danezul Thomas Delaney (26 de ani), adus de la Werder Bremen pentru 20 de milioane de euro. De asemenea, BVB i-a transferat pe Marius Wolf (23 de ani), de la Eintracht Frankfurt, pentru 5 milioane, şi pe portarul Marwin Hitz (30 de ani), de la Augsburg, liber de contract.

Andre Schurrle, adus de la Wolfsburg pentru 30 de milioane de euro, este cel mai scump transfer în întreaga istorie a Borussiei Dortmund, formație care a încheiat ultima ediţie de campionat pe locul 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.