Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou tren va circula, începând de vineri, pe ruta Chișinău - Iași

Inquam Photos / Casian Mitu
Inquam refugiati ucraina tren

Un nou tren va asigura legătura începând de vineri între Chişinău şi Iaşi, astfel că zilnic vor exista două garnituri care vor lega Iaşiul de capitala Republicii Moldova, conform news.ro.

Noua cursă feroviară va pleca din gara Chişinău în fiecare zi la ora 09.45, sosirea în Iaşi fiind programată la 14.24. De la Iaşi trenul va pleca spre Republica Moldova la 11.40 şi va ajunge la Chişinău la ora 16.05.

În cazul celeilalte legături feroviare, care este asigurată şi în prezent, plecarea din Chişinău spre Iaşi are loc la 06.40, în timp ce din gara Iaşi trenul va pleca spre Chişinău la 17.40.

Aeroportul Iaşi anunţă că va exista transfer gratuit cu autobuzul de la Gara Socola din municipiu către aerogara ieşeană.

Totodată, conducerea Aeroportului Iaşi a precizat joi că asigură transfer gratuit pentru cetăţenii din Ucraina care trec prin vama Siret şi au cumpărat bilete de avion.

Vor exista două curse pe zi, cu autocare având 50 de locuri fiecare, plecarea din Vama Siret spre Aeroportul Iaşi fiind programată la orele 8.30, respectiv 24.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.