Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou TUN pregătit de Ion Țiriac - Ar putea câștiga un sfert de miliard de euro

captura TV
ion tiriac

Ion Țiriac poate da o nouă lovitură. Miliardarul român se află în negocieri pentru a ceda licența turneului de la Madrid, pentru care ar primi 250 de milioane de euro.

Oficialii turneului de la Viena sunt pregătiți să construiască un alt stadion și doresc preluarea licenței, începând cu 2025, atunci când competiția ar putea deveni Masters 1000, în locul celei din capitala Spaniei.

"Vom construi un nou stadion, al cărui cost va fi de 250 de milioane de euro. Turneul nostru ar putea deveni de categoria Masters 1000, în locul celui de la Madrid, chiar dacă Țiriac a cerut 250 de milioane de euro", a spus Herwig Straka, directorul turneului din Austria, citat de Tennis World.

'Căpușați Hidrolectrica, dar nu o vindeți!' - Reacția unui fost ministru al Energiei după declarația controversată a lui Bădălău: 'Nu prea i-a ieșit ironia'

Ion Țiriac vrea să mute turneul de la Madrid

Chiar dacă Ion Țiriac a avertizat în mai multe rânduri că va muta turneul iberic, autoritățile din Madrid au confirmat faptul că turneul patronat de român va rămâne în capitala Spaniei până în 2032.

Astfel, oficialii din Madrid vor plăti pentru turneul patronat de Ion Țiriac numai puțin de 100 de milioane de euro, scriu cei de la elconfidencial.com. În această sumă vor fi incluse și costurile de organizare.

Mai mult, autoritățile au decis să construiască și o arenă de 8.000 de locuri, așa cum a solicitat magnatul român, iar spațiile publice vor fi folosite pentru organizarea acestui turneu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.