Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Căpușați Hidrolectrica, dar nu o vindeți!' - Reacția unui fost ministru al Energiei după declarația controversată a lui Bădălău: 'Nu prea i-a ieșit ironia'

Răzvan Nicolescu

Răzvan Nicolescu, fost ministru al Energiei, reacționează joi pe Facebook după ce ministrul interimar al Economiei, Niculae Bădălău, i-a sugerat ministrului desemnat de PNL pentru portofoliul Economiei şi al Energiei, Virgil Popescu, în cadrul audierilor din comisiile parlamentare reunite, că ar fi mai bine să căpuşeze Hidroelectrica în continuare, decât să o vândă, în condiţiile în care compania are ca obiectiv listarea la bursă a unui pachet minoritar de acţiuni încă din 2013.

Olguța Vasilescu s-a dezlănțuit la adresa unui ministru PNL picat în comisii: 'Dacă era concurs de balerină, îl trecea cu brio. A făcut balet la întrebări'

„Cred ca actualul ministrul al economiei a incercat sa fie ironic fata de fostii parteneri de Guvernare de la ALDE si zvonul privind o posibila intelegere secreta pentru pastrarea controlului companiilor din energie, in schimbul sustinerii parlamentare pentru noul Guvern.

Nu prea i-a iesit ironia si in locul acesteia a rostit un adevar: companiile de stat din energie au fost, in ultimii ani, deprofesionalizate si politizate la un nivel cum nu au mai fost niciodata. In mod paradoxal, Hidroelectrica nu se afla in capul acestei liste, ci doar in coada ei, adica printre cele mai putin afectate.

In rest, dezbaterile mi-au lasat impresia unui program de guvernare pe energie bine articulat si a unui ministru desemnat care cunoaste domeniul”, scrie Răzvan Nicolescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.