Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un număr de 113 persoane au fost puse sub supraveghere judiciară în ultima săptămână

arest la domiciliu

Un număr de 31 de persoane au fost plasate în arest la domiciliu, în ultima săptămână, la nivel naţional, pentru alte 82 fiind instituită măsura controlului judiciar, anunţă Poliţia Română, informează news.ro.

În perioada 7 - 14 decembrie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 113 persoane, arată reprezentanţii Poliţiei Române.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 31 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi cu privire la 82 de persoane aflate sub control judiciar.

Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Poliţia Română verifică, periodic, dacă persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile. Activitatea se desfăşoară în strânsă legătură cu cea a unităţilor de parchet, activităţile întreprinse de poliţişti pe parcursul procedurilor judiciare făcându-se sub directa coordonare a procurorilor. În cazul încălcării obligaţiilor de către persoanele supravegheate judiciar, poliţiştii sesizează imediat instanţa competentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.