Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un oficial anti-corupție din Rusia a fost omorât în bătaie în fața casei mamei sale

rt.com
crima

Şeful unei agenţii anti-corupţie din Rusia a fost omorât în bătaie în plină stradă în Moscova. Bărbatul a fost atacat de doi indivizi cu bâtele şi lovit cu sălbăticie. Crima a fost comisă pe o stradă din districtul Voskresensky, o suburbie a Moscovei. Este vorba despre Dmitri Gribov, şeful biroului regional al Centrului de Combatere a Corupţiei, o organizaţie guvernamentă, relatează Observator.tv.

Citește și: Cutremur în politica americană. Republicanii cer comisie de anchetă pentru a ancheta `TENTATIVĂ DE LOVITURĂ DE STAT ADMINISTRATIVĂ` încercată de șefi FBI

Bărbatul a fost bătut cu sălbăticie şi lăsat să zacă pe zăpadă, în faţa blocului în care locuia mama sa. A murit câteva ore pe patul de spital. "O investigaţie a fost declanşată. Anchetatorii au examinat scena incidentului, iar martorii au fost audiaţi", au transmis procurorii ruşi.

Cauzele crimei sunt necunoscute. Postul TV rusesc REN TV menţionează o versiune spusă de colegii de serviciu ai victimei, care cred că asasinatul nu ar avea legătură cu lupta anticorupţie, ci cu un caz personal. În urmă cu 2 ani, Gribov ar fi avut un scandal în trafic, în urma căruia ar fi fost bătut de 3 indivizi. Bărbatul l-a dat în judecată pe unul dintre atacatori, iar procesul a început pe 11 februarie, cu doar câteva ore înaintea atacului sângeros. Chiar dacă spun că asasinatul nu are legătură cu locul de muncă al victimei, colegii săi s-au arătat critici faţă de sistemul de justiţie şi Ministerul de Interne din Rusia. Ei susţin că Gribov s-a luptat timp de 2 ani ca să poată deschide proces în cazul acestei agresiuni şi că, în acest timp, a mai fost vizat de un incident, în care i-a fost incendiată maşina, spune Novie Izvestia. Autorităţile ruse nu au avut însă nicio reacţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.