Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un oficial BOR a dezvăluit ce ar fi discutat Iohannis și Patriarhul Daniel: 'Mai mult ca sigur că e vorba de bani tăiați'

patriarhul daniel klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis a avut, marți, de la ora 13.00, o întâlnire cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la Reședința Patriarhală. Nici Administrația Prezidențială, nici Patrarhia nu au comunicat detalii despre această întâlnire. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, a declarat în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO că a fost o vizită firească, fără a exista alte detalii publice despre aceste eveniment (mai multe aici).

În acest context, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, crede că discuția a fost despre fonduri tăiate de la Guvern pentru Biserica Ortodoxă Română.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Comunicare prezidențială praf. Te apuci și anunți, de la nivelul cel mai înalt în stat, că cei mai importanți oameni din România se întâlnesc. Evident, nu să joace șah. Cu certitudine, subiecte care vizează poporul.

După care, taci. Asurzitoare tăcere. Cinică. Deranjantă. Ca și cum ce au discutat nu ne privește. Misterul cel mai mare nu e ce au discutat, ci de ce ne-a mai anunțat....

Și nu cred în ruptul capului că Patriarhia nu ne-ar spune. Probabil așa a solicitat Președintele. Iar dacă KWJ s-a dus glonț la Patriarh, nu vă așteptați la ceva bun. În contextul actual, mai mult ca sigur că e vorba de bani. Tăiați. Catedrala, salarizare, proprietățile Bisericii”, a spus Eugen Tănăsescu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.