Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un oficial din Serviciul de Securitate din Ucraina (SBU) spune că se studiază posibilitatea întreprinderii unor 'măsuri în oglindă' faţă de Rusia

armata ucraina

Igor Huskov, un oficial de rang înalt din cadrul Serviciului de Securitate din Ucraina (SBU) a declarat că autorităţile centrale de la Kiev studiază posibilitatea întreprinderii unor "măsuri în oglindă" faţă de sechestrarea de către Rusia a trei nave ucrainene şi a echipajelor acestora, informează Mediafax.

"În ceea ce priveşte acţiunile în oglindă. Da, se iau decizii cu privire la desfăşurarea unor acţiuni în oglindă adecvate, ca răspuns al ţării noastre la agresorul rus", a declarat Huskov, după ce a fost întrebat în legătură cu posibilele căi de acţiune analizate de autorităţile ucrainene după incidentul din zona strâmtorii Kerci, informează agenţia Interfax-Ukraine.

Oficialul a adăugat că autorităţile depun eforturi pentru a obţine repatrierea echipajelor şi navelor ucrainene sechestrate.

Instanţe judiciare din Crimeea au decis miercuri plasarea în arest preventiv timp de 60 de zile a celor 24 de militari ucraineni capturaţi de Rusia în incidentul naval produs în zona strâmtorii Kerci. Autorităţile ruse au anunţat vineri că îi vor transfera la Moscova pe comandaţii navelor ucrainene sechestrate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.