Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofiţer de armată, reţinut de DIICOT pentru trafic de droguri

diicot

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea, luni, 18 aprilie, pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului CUZMIN GEORGE-VICTOR, caporal în cadrul Unităţii de Radiolocaţii Sulina, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2014- 2016 inculpatul a cultivat, deținut, oferit și comercializat cannabis mai multor consumatori de pe raza oraşului Sulina.

Cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare a fost identificată o cultură de cannabis, fiind ridicată cantitatea totală de 1.920,5 grame cannabis şi alte bunuri de interes pentru cauză (lămpi de câte 600 W. pentru înflorirea plantelor de cannabis, ventilatoare, dispozitiv de măsurat temperatura şi umiditatea, dezumidificator, pământ, grinder metalic, cântar, etc.).

Marţi, 19 aprilie,  inculpatul va fi prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea (Serviciul de Acţiuni Speciale), Poliţiei oraş Sulina şi Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.